Retourvoorwaarden | 30 dagen bedenktijd, gratis retour | Lionstyle
Skip to main content

Retourvoorwaarden

Je hebt 30 dagen bedenktijd

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling aan ons terug wilt sturen. Omdat het product niet helemaal is zoals je had verwacht of misschien is er een andere reden voor? Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder het noemen van de reden te annuleren. De wettelijke termijn ius 14 dagen. Lionstyle hanteert een termijn van 30 dagen na de ontvangst van je product.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort.

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het onderstaande retourformulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product bij ons in goede staat weer retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Welke artikelen mag ik binnen 30 dagen retourneren?


In principe mag je alle artikelen retourneren zolang het artikel in de originele staat is en niet valt onder de uitzonderingen. Houd ook rekening met het volgende:
• Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele artikelverpakking zitten en dat alle labels eraan zitten. De barcode op de verpakking van het artikel zorgt ervoor dat wij je retour kunnen verwerken.
• Je mag een artikel passen, betasten en bekijken, zoals je dat ook in een winkel zou doen. Gebruik het artikel niet meer dan nodig, als je nog niet zeker weet of je het wil houden.
• Badkleding en ondergoed mag je passen, maar doe dit over je eigen ondergoed en laat de hygiënestrips erin zitten.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Welke artikelen kan ik niet retourneren?
• Gepersonaliseerde producten
• Artikelen die op jouw verzoek zijn aangepast
Op de productpagina’s staat vermeld of het product in aanmerking komt.

Hoe maak ik gebruik van mijn herroepingsrecht?
Door gebruik te maken van het retourproces, maak je in principe al gebruik van je herroepingsrecht. Daarnaast kun je het herroepingsformulier invullen en opsturen.
De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.