Ruilen & retourneren helemaal gratis | Lionstyle
Skip to main content

Ruilen & Retourneren

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling aan ons terug wilt sturen. Omdat het product niet helemaal is zoals je had verwacht of misschien is er een andere reden voor? Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder het noemen van de reden te annuleren. De wettelijke termijn ius 14 dagen. Lionstyle hanteert een termijn van 30 dagen na de ontvangst van je product.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort.

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het onderstaande retourformulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product bij ons in goede staat weer retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Meest gestelde vragen

Wat is jullie retourbeleid?
Voor de meeste producten geldt: Binnen 30 dagen na je aankoop retourneer je jouw product helemaal gratis met uitzondering van onze gepersonaliseerde producten. Voor deze producten geldt enkel een gratis retournering bij een zichtbaar defect of kwaliteitsverlies. Lees meer op onze retourbeleid pagina.
Welke producten kan ik retourneren?
Op de productpagina’s staat vermeld of je het product (gratis) kunt retourneren. Voor de meeste producten geldt: Binnen 30 dagen na je aankoop retourneer je jouw product helemaal gratis met uitzondering van onze gepersonaliseerde producten. Dit omdat we deze producten niet kunnen hergebruiken of opnieuw in de verkoop kunnen doen.

Uiteraard zijn we bereid om mee te denken in oplossingen als er klachten zijn of als je niet tevreden bent. Neem dus gerust contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen vervolgen contact met je op.
Ik wil iets retourneren, wat moet ik doen?
Binnen 30 dagen na je aankoop retourneer je jouw product helemaal gratis. Meld je retour bij ons aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen je aanvraag binnen 1 á 2 werkdagen in behandeling en gaan je aanvraag beoordelen. Daarna zullen we de verzending aanmelden en je ontvangt van ons een retourlabel die je kunt afgeven bij je lokale service punt. Als wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen storten we binnen enkele werkdagen het geld terug of ontvang je van ons een coupon.
Mijn bestelling is niet compleet
Het kan zijn dat er meerdere pakketten onderweg zijn. Bekijk dus eerst of er nog een pakketje onderweg is door in te loggen op de pagina Bestelling volgen, waar je de status van jouw bestellingen kunt volgen. Vind je daar niet het antwoord? Stel je vraag dan via ons contactformulier
Ik heb een beschadigd product
Is jouw pakket kapot of beschadigd geraakt bij verzending, of valt het defect binnen de garantietermijn? Vul dan jouw aanvraag in via het onderstaande retourformulier.
Ik heb een service vraag
Voor al je servicevragen kun je het beste contact opnemen via het contactformulier. Daarmee komt jouw vraag direct bij de juiste service expert terecht. Krijg je het snelste het allerbeste antwoord!
Wat is het retouradres?
Dit kan verschillen. Het retouradres staat vermeld op je pakketje. Kom je er niet uit? Vraag ons naar het juiste adres of laat hem door ons aanmelden.

Retour aanvragen via onderstaand formulier

Bedrijfsgegevens

Onze gegevens
Lionstyle
KvK: 87344106
BTW: NL004402059B28

Eerder bekeken door jou

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.