Ons verhaal | Dit is Lionstyle
Skip to main content
Lionstory: Dit is ons verhaal
 Unieke Creaties
 Gratis Bezorging
 Gepersonaliseerd, jij bepaalt

Het verhaal achter Lionstyle

Een uit de hand gelopen hobby. Zo begon Lionstyle eigenlijk. Gestart als webdesigner en webdeveloper, begon ik, Hugo van Leeuwen, met het ontwikkelen van logo’s tot complete websites, en van animaties tot visitekaartjes. Fantastisch om te maken. Totdat ik in aanraking kwam met productdesign en illustratie. Daarin kan ik mijn creatieve ei volledig kwijt en voel ik me als een vis in het water. Of beter gezegd, als een leeuw op de Savanne. Hoe bijzonder is het als jouw design bij iemand thuis hangt? Met het oprichten van Lionstyle heb ik mijn droom gerealiseerd.
“Taste is just a matter of design”
Hugo van Leeuwen

Ons doel

Ons doel is simpel: jouw omgeving vormgeven met stijl en karakter. We geloven dat een inspirerende omgeving essentieel is voor welzijn en succes. Lionstyle is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor design en een verlangen om ruimtes te transformeren in inspirerende omgevingen. In mijn carrière als webdesigner heb ik ontdekt hoe leuk en krachtig creativiteit en ontwerp kunnen zijn.

Maar het was pas tijdens de coronapandemie, toen thuiswerken de norm werd, dat ik besefte hoe belangrijk het is om een plek te hebben waar je je thuis voelt, waar je geïnspireerd kunt werken, en waar je omringd bent door items die echt bij jou passen. Dat zorgt ervoor dat je persoonlijkheid en daardoor je werk helemaal tot uiting komt. Daarom bieden we niet alleen unieke producten, maar ook maatwerkopties voor een persoonlijke touch. Al onze ontwerpen zijn exclusief bij Lionstyle verkrijgbaar, en we streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen met vakmanschap en aandacht voor detail.
Bij ons draait het om jouw verhaal. Of het nu gaat om het vieren van mijlpalen, het inrichten van je droomhuis of het transformeren van je werkruimte, wij zijn er om jouw persoonlijkheid te weerspiegelen in elk ontwerp. Ontdek hoe we samen jouw wereld kunnen verrijken, zowel thuis als op kantoor.
Wij bieden gepersonaliseerde producten die speciaal voor jou met zorg zijn gemaakt. Alle ontwerpen die je ziet op de webshop zijn door mij ontworpen en exclusief hier verkrijgbaar. Daarnaast help ik je graag met een ontwerp op maat, met je eigen teksten of foto’s, voor een écht, bijzonder en persoonlijk cadeau. Voor jezelf, voor je vrienden, of voor je familie en geliefden.

Brul van trots met Lionstyle: Creëer een krachtig en stijlvol interieur met karakter.

Het team met een leeuwenhart

Eigenaar/oprichter

Hugo van Leeuwen
Met het oprichten van Lionstyle in 2022 heb ik mijn droom gerealiseerd.
Hugo van Leeuwen - Lionstylist van Lionstyle

Pixelmaster (productdesginer)

Hugo van Leeuwen
Een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur en kleding.

Webtovenaar (webdeveloper)

Hugo van Leeuwen
Mijn loopbaan ben ik gestart als webdesigner en webdeveloper en dat is nog steeds een passie.

Social Samurai (social media)

Hugo van Leeuwen
Ik beantwoord je vragen op social media supersnel en zorg ervoor dat alle nieuwe ontwerpen met je worden gedeeld.

Servicekanon (klantenservice)

Hugo van Leeuwen
Ik help je graag met vragen over je bestelling en ik denk graag met je mee voor een (maatwerk) oplossing.

Administratie

Hugo van Leeuwen
Een sluitende administratie is waar ik blij van wordt. Veel gaat automatisch maar ik houd een oogje in het zeil.

Doen jullie werkelijk alles zelf?!

Nee, dat trekken we niet. We doen alleen alles zelf waar we goed in zijn zodat jij de ultieme klantervaring hebt en wij ons zo veel mogelijk kunnen richten op nieuwe toffe producten/ontwerpen. Wij werken samen met verschillende partners op verschillende gebieden. Deze verzetten op de achtergrond ongelofelijk veel werk zoals:
  • Produceren van de (maatwerk) producten
  • Verwerken/afleveren van de orders
  • Klantenserivce
  • Adverteren
We weten wat we kunnen! Maar we weten ook zeker wat we niet kunnen.

Inspiratie is eindeloos

Als creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur, ben ik dagelijks op zoek naar inspiratie. Inspiratie kan overal vandaan komen en is alles behalve voorspelbaar. Dat maakt het zo leuk!

Het creatieve heeft altijd in mijn bloed gezeten. Lang zoekende geweest in wat ik zou moeten worden ‘als ik later groot ben’ maar eigenlijk altijd creatief bezig. Met het oprichten van Lionstyle.nl kan ik mijn ei hierin volledig kwijt. In mijn ontwerpen probeer ik te spelen met verschillende onderwerpen en stijlen. Uiteraard probeer ik nog steeds mijzelf te vernieuwen en mijn stijl door te ontwikkelen, je zult daarom regelmatig nieuwe ontwerpen zien verschijnen op social media en op de webshop.
Zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van mijn designs. Dat is mijn drive! Daarom werk ik niet met beperkte oplages en probeer ik de prijzen betaalbaar te houden. Daarnaast is er veel keuze uit materialen en formaten zodat je altijd wel een variant vindt die goed in jouw situatie past.

Maatwerk bij ons mogelijk

Iedereen heeft andere wensen en ideeën. Lionstyle begrijpt dat en bied de unieke kans om een ontwerp volledig op jou af te stemmen. Geef ons je ideeën of wensen door en we gaan met liefde en plezier aan de slag om voor jou dat unieke design te maken. Voor een uniek, gepersonaliseerd en tof product. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg ons ook op social media #lionstyle

Ervaringen van onze klanten

Zeer tevreden, leuk kaartje
Sandra

“De puzzels werden vlot geleverd en zien er mooi uit. Een dag na bezorging, ontving ik ook een allervriendelijkst kaartje van Lionstyle. Kort gezegd: zeer tevreden over service en de mooie producten!”

Zeer goed
Ferdinand

“Zeer goed, snel geleverd, goede bedrukking en top verpakt”

Aanrader
Astrid

“Ik was op zoek naar een speciaal kado en heb bij Lionstyle een heel persoonlijk kado gevonden. Kwaliteit is heel goed, snelle levering.”

Foto puzzel
Henny

“Ik heb een foto puzzel besteld. Mooie kwaliteit en na 2 dagen in huis”

Prachtig persoonlijk cadeau
Henrike

“Ik had niet zo’n hele fantastische foto’s van het huis waar ik graag een tekening van wou laten maken, maar het resultaat was echt fantastisch! Een supermooi en persoonlijk cadeau is het geworden. Fijne communicatie gehad en goed verpakt was het op tijd binnen. Ik ben fan!”

Hier kun je een berichtje achterlaten

Zou je mij een plezier willen doen en je mening willen geven? We horen graag als we iets goed doen, maar ook als er iets niet helemaal goed is gegaan zodat we onze service en producten kunnen verbeteren.

Een review geven is zeer snel en gemakkelijk. Je helpt mij er enorm veel mee.

Lionstyle is aangesloten bij WebwinkelKeur
WebwinkelKeur Reviews

Nieuwste producten

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.